WinAmp møter sin overmann

Et av de største problemene med MP3-filer, er å holde orden på dem. dBPowerAMP løser dette og andre oppgaver på en overbevisende måte.

Publisert
Sist oppdatert

Det finnes haugevis av programvarebaserte MP3-spillere på markedet, men de færreste har gode løsninger for organisering og gjenfinning av musikken. Det finnes riktignok flere gode alt-i-ett løsninger (jukebokser), men dette er ofte store installasjoner og tunge programmer som både er trege å starte og som stjeler mye av ressursene i PCen.

Lite program med mange funksjoner

Små MP3-avspillere som WinAmp, Sonique og andre har som regel begrensninger i funksjonalitet i forhold til jukeboksene.

Det er her dBPowerAMP fra selskapet illustrate kommer inn i bildet.

Til tross for at programmet bare er på 1.5 MB, har utviklerne fått plass til en mengde nyttige funksjoner som du raskt vil lære deg å sette pris på.

Innebygd bibliotekfunksjon

Det er først og fremst den innebygde biblioteksfunksjonen, med oversikt over MP3-filer som du har liggende på harddisken eller på CDer, som gir umiddelbar utvidet nytte. Den er meget oversiktlig, og gir rask tilgang til musikken din. Musikken kan sorteres etter en rekke kriterier, deriblant dine egne ”karakterer”. Endring av karakterer og annen ID3-informasjon i filene er svært enkelt. Du kan også utføre søk i biblioteket. Da vi testet dBPowerAMP hadde vi flere tusen filer i biblioteket, og søkene var utført på et øyeblikket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer