Windows 10-brukere raser etter oppdatering

Siste oppdatering skaper en rekke problemer for mange PC-brukere.

TRØBLETE: Microsofts månedlige oppdateringer har som hensikt å løse problemer, men september-oppdateringen har i tillegg vist seg å føre med seg nye feil. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
TRØBLETE: Microsofts månedlige oppdateringer har som hensikt å løse problemer, men september-oppdateringen har i tillegg vist seg å føre med seg nye feil. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Microsofts seneste månedlige oppdatering (KB4515384), som blant annet inkluderer feilrettinger og forbedringer, har gjort vondt verre for en rekke Windows 10-brukere på flere områder. Først kom det meldinger om problemer med startmenyen og Windows Search, enkelte rapporterte også om at lyden på PC-en ikke fungerte som vanlig.

Nå har det også dukket opp rapporter om at Windows 10-oppdateringen tar knekken på nettverkskortet i PC-en. Det skriver Windows Latest, som viser til innlegg på Microsofts støtteforum og Reddit der PC-brukere raser mot Microsoft etter at oppdateringen skaper problemer for PC-ene deres.

Prøv dette

Flere av PC-brukerne opplever at nettverkskortet slutter å fungere etter å ha installert oppdatering KB4515384, og det gjelder både trådløs og kabel tilkobling til Internett.

Windows Latest skriver at en løsning på problemet er å deaktivere for så å reaktivere nettverksadapteren under Enhetsbehandling og starte PC-en på nytt.

Det gjør du ved å høyreklikke på startmenyen – velge Enhetsbehandling – Nettverkskort – høyreklikk på det aktuelle nettverkskortet og trykk «Deaktiver enhet» før du høyreklikker igjen og aktiverer det. Deretter må du starte PC-en på nytt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer