Windows 2000 Beta 3

Microsoft har akkurat sluppet den tredje og forhåpentligvis siste betaen av Windows 2000. Alle funksjonene er nå på plass og du kan selv skaffe deg en kopi hvis du vil.

Foto: Microsoft
Foto: Microsoft Vis mer
Publisert

Det har vært skrevet mye om Windows 2000 og spesielt om alle forsinkelsene som har oppstått. Windows 2000 er det aller største prosjektet Microsoft har gått i gang med noensinne. Sett i lys av Microsofts tidligere prosjekter, bør forsinkelsene ikke komme som noen overraskelse.

Fire utgaver

Windows 2000 vil til slutt leveres i fire utgaver. Beta 3 inneholder foreløpig bare tre av disse og hvis du bestiller betaen får du alle tre. Windows 2000 Datacenter Server må du vente litt lenger på. Du kan 2498">lese mer om de forskjellige utgavene her..

Nyheter på skrivebordet

Windows 2000 Professional tar over etter Workstation-utgaven av NT 4. Den er beregnet på alle typer PCer med 64 MB minne eller mer. Vi vil også anbefale minimum en Celeron-prosessor eller AMD K6. Med nok hukommelse vil den fungere på en gammel Pentium, men Windows 98 er nok det beste valget for disse maskinene.

Utseendemessig ligner Windows 2000 veldig på Windows 98. Det mest iøynefallende er skyggen til musepekeren og de utfasende menyene (menyvalget fader ut etter at du har valgt det).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.