Windows 2000 i salg i Norge

Windows 2000, det nye operativsystemet fra Microsoft, ble i går lansert i flere deler av verden – inklusive i Norge. Du kan nå kjøpe den engelske versjonen, mens den norske utgaven er like rundt hjørnet...

Windows 2000 i salg i Norge
Publisert

Microsoft avholdt i går store lanseringsarrangementer for Windows 2000 rundt om i verden. I følge Microsoft hadde rundt 7.000 forhandlere og bransjefolk funnet veien til Oslo Spektrum for å overvære presentasjonen der.

Den norske versjonen av det nye operativsystemet går i produksjon i dag og vil være klar for salg i midten av april, i følge Microsoft Norge. Etter hvert skal Windows 2000 lanseres på 26 forskjellige språk. Ni av språkversjonene – inklusive engelsk – er allerede klare for salg per i dag.

Windows 2000 skal også presenteres i ni andre norske byer – Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø, Ålesund, Skien, Arendal, Fredrikstad og Bodø – som en oppfølging av torsdagens lansering i Oslo.

Bedre med Internett

Windows 2000, som er tiltenkt næringslivet, skal fungere bedre sammen med Internett-bruk enn hva som har vært tilfelle med tidligere operativsystemer, i følge Microsoft.

Microsoft uttaler også at flere enn 600.000 brukere har testet operativsystemet, som har vært under utvikling i over fire år.

- Det er over 250 selskaper på verdensbasis som allerede før lansering har tatt i bruk Windows 2000, i følge Ole Morten Settevik i Microsoft Norge. Flere av disse selskapene er norske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer