Windows 2000 Release Candidate 2 er sluppet

Microsoft har sluppet Release Candidate 2 av Windows 2000. Den er ca. en uke forsiket i forhold til hva vi trodde for en måned siden. Hva har Microsoft fikset siden RC1?

Foto: Erik Andersen
Foto: Erik Andersen Vis mer
Publisert

Microsoft slapp Windows 2000 Release Candidate 2 onsdag 15. september. Noen dager forsinket, men ikke langt etter planene. Betatesterne forventer å motta CDene en gang i neste uke. Vi håper også å motta et eksemplar så snart som mulig.

Bedre støtte for maskinvare

RC2 inneholder en betydelig mengde nye drivere. Etter hvert som produsentene av tilleggsutstyr får på plass drivere for Windows 2000, legger Microsoft de inn som standard. Når driverne ligger på Windows-CDen, blir det mye enklere å installere både Windows og driveren. Utstyrsprodusentene og deres kunder spares for mange problemer. Derfor er det nå et kappløp med tiden for å få ferdig drivere som rekker å godkjennes før den endelige Windows 2000 sendes til produksjon. Det er ingen slik mulighet før til neste år når Windows Millennium lanseres.

Bedre Internett-støtte

Her har Microsoft tatt kraftig i. RRAS er kraftig forbedret og lar Windows 2000 bli en meget kraftig ruter mot Internett eller andre TCP/IP-baserte nettverk. Selvfølgelig med full støtte for NAT. Med den utbredelsen NAT ser ut til å få, kan det kanskje avhjelpe mangelen på TCP/IP-adresser noe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer