Windows 7 beta kjører på 600 MHz

Her er nyheten PC-bransjen ikke vil du skal lese.

Windows 7 beta kjører på 600 MHz
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at det er en del forventninger i markedet hver gang Microsoft lanserer en ny Windows-versjon. En av dem er at det vil kreve litt mer av datamaskinen din for å få ting til å gå like raskt som i den forrige versjonen, til tross for at Microsoft ofte har hevdet det motsatte.

Man kan mene hva man vil om det, men at økte maskinkrav har vært en gullgruve for PC-industrien er et udiskutabelt faktum. På denne måten har nemlig Microsoft gitt kundene en grunn til å oppgradere maskinvaren, gang etter gang.

Slik installerer du Windows 7 beta på mini-PC

Kan Windows 7 skade PC-salget?

Hva som vil skje med PC-salget fremover er usikkert, men de færreste har tro på en økning i salget i finanskriseåret 2009. Og når Microsoft nå, for første gang ser ut til å lansere et operativsystem som ikke bare er raskere, enklere og mer stabilt, men som samtidig krever vesentlig mindre maskinkraft i forhold til sin forgjenger Vista, kan vi bare spekulere i konsekvensene for PC-industrien.

At industrien blir nødt til å trykke på andre knapper for å vekke kjøpelysten enn økte maskinkrav, er i hvert fall hevet over en hver tvil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer