Windows 7 er på slanker'n

Viktige programmer i Vista blir tatt bort i Windows 7

Publisert
Sist oppdatert

I følge Betanews har Microsoft overfor magasinet bekreftet at de planlegger å droppe både Mail, Calendar, Contacts, Photo Gallery og Movie Maker fra neste utgave av Windows, som foreløpig har kodenavnet "Windows 7".

En av grunnene kan ganske enkelt være å få fortgang i utviklingsprosessen, og ikke bare å for å etterkomme myndighetenes ønske om fjerne elementer som hindrer konkurransen. En rekke kilder har den siste tiden antydet at Windows 7 vil være klar til lansering allerede neste sommer.

Men tilhengere av disse programmene behøver ikke å henge med geipen: De blir nemlig tilgjengelige som separate nedlastinger via Windows Live-konseptet til Microsoft. Uten kostnad.

Windows 7 er på slanker'n

(fortsetter under bildet)

I dag finnes det versjoner av flere av disse programmene både som standard i operativsystemet, og modifiserte Live-versjoner som kan lastes ned. Det kan oppleves som forvirrende for brukeren, forklarer Microsoft til Betanews.

Calculator og Paint vil imidlertid fortsatt være sentrale deler av operativsystemet, skal vi tro Betanews.

Les også: Pappa, jeg savner XP

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer