Windows 7-overraskelser på lur

Et helt nytt grensesnitt, tidligere lansering eller lavere priser? Eller alt på en gang?

Windows 7-overraskelser på lur
Publisert
Sist oppdatert

Stadig dukker det opp nye builds av Windows 7, som straks blir tilgjengelig for folket gjennom diverse uautoriserte kanaler. Build 7048,7057, 7068, 7077 og sist 7106, er alle eksempler på lekkasjer som har blitt populære nedlastinger fra diverse torrent-sider de siste ukene.

Dette får du ikke se i Windows 7

Avkrefter ansvar for lekkasjer

Enkelte hevder at det er Microsoft selv som står bak, selv om de fra offisielt hold avviser dette. Uansett hjelper lekkasjene til at Windows 7 holder posisjonen som teknologisk "hottest potato", uke etter uke.

Endringene for hver build blir stadig mindre synlige, og det er mye som taler for at de virkelig store endringene forlengst er på plass. Men ikke alle er overbevist om dette.

Windows-guru Paul Thurrott er blant dem som tror at Microsoft kan ha spart det beste (eller verste) til slutt, nemlig et helt nytt grensesnitt.

Det kan kanskje høres utrolig ut å innføre et nytt grensesnitt så sent i utviklingsprosessen, selv om mange har stilt spørsmålstegn ved hvorfor Windows 7 er så lik forgjengeren - utseendemessig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer