Windows 7 RC-dato er klar

Windows 7 er snart ferdigutviklet. Men først er det duket for en såkalt release candidate.

Publisert
Sist oppdatert

Det har versert en del rykter i media de siste par ukene vedrørende status på Microsofts kommende operativsystem Windows 7. Enkelte har hevdet at RC-utgaven (release candidate), skulle allerede være klar, og snart være tilgjengelig for testere og andre interesserte.

Nå hevder imidlertid nettstedet NeoWin å ha fått bekreftet fra sikre kilder at datoen Microsoft vil ha RC-utgaven klar, er 10. april 2009.

En release candidate er å regne som et nært ferdig produkt, som kan være omtrent identisk med den endelige utgaven, med mindre det dukker opp større feil under uttestingen.

Les også: Det blir ingen beta 2

Forandret brukerkontokontrollen

Det er foreløpig beskjedent med detaljer utover dette. Det har vært relativt stille vedrørende eventuelle nyheter siden beta-utgaven fra januar, utover at det er gjort visse modifikasjoner i den mye omdiskuterte brukerkontokontrollen – nok en gang.

Det har også lekket en nyere versjon av operativsystemet, build 7022, til nettet, og denne ligger nå tilgjengelig på en rekke av de mest populære bittorrent-sidene. Det skal imidlertid ikke være store forskjeller på denne i forhold til beta-utgaven (build 7000).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer