Windows 7 slippes 22. oktober

Microsoft har bekreftet.

Windows 7 slippes 22. oktober
Publisert
Sist oppdatert

En talsmann fra Microsoft har bekreftet overfor vår kilde Betanews at Windows 7 blir tilgjengelig i butikkene den 22. oktober. Det har lenge vært spekulasjoner rundt slipp-datoen, og Acer har tidligere hevdet at datoen var 23. oktober.

Tidligere har Microsoft hevdet at operativsystemet først ville bli tilgjengelig i januar 2010.

Les også: Gratis Windows 7 i ett år

Priser i dag?

Nyheten har spredt seg som ild i tørt gress i forkant av den offisielle kunngjøringen fra Microsoft, som skjer i dag under årets Computex-messe på Taiwan. Der er det forventet at prisene også blir sluppet.

Det spekuleres nå i at Windows 7 blir ferdigstilt allerede i andre halvdel av juli, slik at PC-produsentene får god tid til å forberede maskinene sine i forkant av lanseringen. I så fall vil det erfaringsmessig ikke gå mange ukene før den lekker til nettet gjennom "uoffisielle" kanaler.

OPPDATERT: Den engelske versjonen vil være tilgjengelig den 22. oktober, men den norske versjonen vil være på plass ikke veldig mye senere, i følge Digi.no

Kilde: Betanews

Les også: Slik får du norsk Windows 7

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer