Windows 98 (litt) forsinket

I dag var det meningen av Microsoft skulle begynne produksjonen av Windows 98-CDene. Imidlertid har Bill Gates & co. bestemt seg for å provosere myndighetene minst mulig, og dermed blir '98 i hvert fall ikke produsert før i neste uke.

Windows 98 (litt) forsinket
Publisert

Microsoft-ledelsen sover neppe særlig godt for tiden.

Det skal nemlig svært lite til for at hele '98-lanseringen blir utsatt, og da snakker vi sannsynligvis om flere måneders forsinkelser i leveringen. Ikke bare det, mulighetene for at '98 ikke kan slippes i det hele tatt, er fortsatt også til stede. Det amerikanske justisdepartementet har nemlig ennå ikke bestemt seg for om Windows skal få inneholde nettleseren Internet Explorer eller ikke.

Gates personlig

I løpet av de nærmeste dagene vil Bill Gates personlig sitte i møter med representanter for myndighetene, og alt tyder på at han er villig til å inngå nokså kraftige kompromisser for å få slippe Windows i tide. Han ønsker nok å få alle problemer på bordet, slik at Microsoft slipper å produsere CDer til alle PC-produsentene, for så å få beskjed om at det hele må trekkes tilbake.

Akkurat denne forsinkelsen kommer ikke til å ha noen innvirkning på lanseringen 25. juni, men dersom Justisdepartementet bestemmer seg for å være litt vanskelige, kan det vel etterhvert bli spørsmål om Windows 98 i det hele tatt dukker opp i 1998...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer