Windows 98-oppgradering 18. august.

Den første oppdateringen av Windows 98 vil bli lagt up på Microsofts websider den 18 august, ifølge et notat som er sendt ut til betatestere. Microsoft presiserer at oppgraderingen av Windows 98 ikke er en utgave som retter opp feil i den lanserte versjonen.

Windows 98-oppgradering 18. august.
Publisert

Oppgraderingen består først og fremst av tillegg for bedre håndtering av multimedia:

Microsoft DirectX6Microsoft Media Player, som håndterer Windows Media Advanced Streaming Format, QuickTime, MIDI, RealAudio, og RealVideoNye Web-fonterMicrosoft Chat 2.5

Flere av disse er allerede mulig å laste ned fra Microsofts web-sider, men bare som enkeltkomponenter -- ikke som en komplett oppdatering.

DirectX6 er heller ikke helt komplett, komponentene DirectPlay og DirectSound, som håndterer henholdsvis MIDI og lyd vil først lanseres senere. Dette henger sammen med at drivere for lydkort som fungerer i tråd med den nye 32-bits drivermodellen (WDM) ennå er et godt stykke unna. Det påstås at DirectX versjon 6.1 skal inneholde disse tilleggene, men skeptikerne tror ikke det skjer noen større framskritt før i forbindelse med versjon 7, som kommer en gang til neste år.

Mange brukere med litt eldre PCer, spesielle tilleggskort eller periferiutstyr har hatt store problemer med oppgradering til Windows 98. Om den nye oppgraderingen løser noen av disse problemene vites ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.