Windows 10

Windows får genial Mac-funksjon

Microsoft jobber med en løsning som lar deg reinstallere operativsystemet - direkte fra internett.

Windows får genial Mac-funksjon
Publisert

Microsoft er i full sving med arbeidet med neste funksjonsoppdatering til Windows 10, og selskapet selv har klart å avsløre noen av nyhetene som er på vei. Forrige uke skrev vi at det tilsynelatende kommer en ny startmeny men Windows 10-brukerne har også grunn til å glede seg til en annen nyhet.

Hvis noen skjærer seg og du blir nødt til å installere Windows på nytt, har du frem til nå vært nødt til å gå gjennom en ganske kjedelig prosess. Tidligere måtte du faktisk frem med Windows-platen eller en gjenopprettingsdisk fra PC-produsenten, men Microsoft har heldigvis gjort det lettere med Windows 10.

Du kan laste ned operativsystemet fra selskapets nettsider og overføre filen til en DVD eller USB-minnepinne, og installere Windows 10 på nytt på den måten.

Slik er det ikke på Mac. Hvis Mac-en krasjer, kan du laste ned macOS fra Apple-skyen og installere operativsystemet på nytt via macOS-gjenoppretting. Og det er denne muligheten som også kommer til Windows 10.

Last ned fra skyen

Twitter-brukeren WalkingCat, som er kjent for sine gode Microsoft-kilder, melder at Microsoft planlegger å implementere skynedlasting av Windows 10 i en oppdatering som forventes i første halvdel av 2020.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer