Windows Kalender

Med Vista har endelig Windows-brukerne fått mulighet til å holde orden på avtaler og oppgaver. Her er alt du trenger å vite om Windows Kalender!

Publisert
Sist oppdatert

Helt uten oversikt over dato og tid har riktig nok ikke Windows vært. Du har for eksempel kunnet dobbelklikke på klokken til høyre på oppgavelinjen og fått opp dagens dato i en månedsoversikt, men har du vært så uheldig å klikke på en av ukedagene, har du samtidig stilt på datoinnstillingene i operativsystemet. Der slutter samtidig funksjonaliteten. En ganske så ubrukelig kalenderfunksjon, for å si det på en enkelt.

I Vista er det heldigvis slutt på frustrasjonen. Windows Kalender er på plass, og denne gangen er det snakk om en ordentlig kalenderløsning, med avtaler, oppgaver og tilhørende påminnelser. Programmet er frittstående, det er riktig nok en særdeles begrenset kobling fra Windows Mail. Dette kan du lese mer om i denne artikkelen.

Windows Kalender


Felleskalender

Det som imidlertid er viktigere å merke seg, er at i Windows Kalender kan du registrere og abonnere på inntil 100 kalendre. På den måten kan for eksempel en husstand som deler én PC bruke Windows Kalender for å få oversikt over alle aktivitetene i husstanden, gjennom et enkelt grensesnitt.

I tillegg nevner vi at Windows Kalender er iCalendar-kompatibel, og avtaler og oppgaver kan publiseres og distribueres. Hva vi mener med dette får du se i gjennomgangen!

Start gjennomgang av Windows Kalender

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer