Windows Live... Beta

Windows Live Messenger Beta har de fleste sikkert hørt om nå, men det er mye mer som sorterer under Windows Live-paraplyen. Vi har sett litt på hva Microsoft har lurende i buskene.

Windows Live... Beta
Publisert
Sist oppdatert

Det er generelt litt vanskelig å klassifisere hva Windows Live (WL) er for noe, men for deg som forbruker er det enkleste å si at det er en (hovedsaklig) reklamefinansiert blanding av nettsteder og applikasjoner som integrerer de fleste måter å bruke Internett på, altså IM (instant messaging), epost, søketjenester, karttjenester, hjemmesider, blogger, annonser osv. En del av WL tar også for seg sikkerhet.

Windows Live vil gå i spann med Microsofts neste operativsystem Vista, så det er trolig ingen måte å komme helt utenom. En trøst er jo likevel at du i det minste ikke trenger å bruke Intenet Explorer på de forskjellige Live-nettsidene. Vi har hvertfall brukt Firefox uten problemer.

Windows Live er altså i betafase, og tjenestene er egentlig heller ikke tilgjengelig for det norske markedet. Vi har likevel sett på noe av det vi kan vente.

Live Messenger

Har vi allerede gått kort gjennom i denne artikkelen, og flere funksjoner kommer. Kombinert med brukerne av den populære eposttjenesten Hotmail er det her Microsoft har kundemassen de bygger WL rundt. Live Messenger kommer derfor til å virke som et springbrett til flere av de andre Windows Live-tjenestene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer