Windows Live Mesh

Live Mesh sørger for å oppdatere mapper på flere datamaskiner - via Internett. Vi har testet.

Windows Live Mesh
Publisert
Sist oppdatert

Ja, for i sin enkleste form er det nettopp det Live Mesh gjør. Hver gang jeg lagrer eller redigerer en fil på hjemme-PCen min, så oppdateres en replika av filen på de andre PCene mine automatisk.

Dermed er det bare å glemme servertilgang, minneplugger og store dokumenter på epost. Alt er tilgjengelig på samme sted, på alle PCene du bruker.

Alt jeg trenger å gjøre er å høyreklikke på mappene jeg ønsker skal synkroniseres, og velge Add folder to Live Mesh. Resten går av seg selv.

Mange bruksområder

Laster jeg ned en videofil fra nettet på jobben, er den tilgjengelig på hjemme-PCen min når jeg kommer hjem. Praktisk? I særdeleshet, vil vi påstå.

Er du kreativ, kan du for eksempel dele mappen "Favoritter" i Live Mesh. Legger jeg til en nettside på favorittlisten min når jeg er på jobben, blir den tilgjengelig på de to andre PCene mine neste gang jeg kjører Internet Explorer på disse. Eller jeg kan dele "Skriverbord"-mappen, og få nøyaktig det samme innholdet på skrivebordet på alle tre PCer, for eksempel.

Men det stopper ikke der. Mappene jeg deler via Live Mesh kan også gjøres tilgjengelig for andre brukere, og jeg kan bestemme om deltakerne bare skal ha mulighet til å lese (informasjon), lese og skrive (prosjektarbeid), eller rett og slett bare kunne legge inn nye filer i mappen (forslagskasse, for eksempel).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer