Windows Live Movie Maker 14

MINITEST: Enkel videoredigering i bredt format og HD-oppløsning

Windows Live Movie Maker 14
Publisert
Sist oppdatert

Windows Movie Maker er et enkelt videoredigeringsprogram som har fulgt med Microsofts operativsystemer siden Windows Me. Nå er det imidlertid "løftet ut" og blitt en del av Live-satsningen til selskapet, sammen med blant annet Windows Fotogalleri, Messenger og Mail.

Windows 7, som lanseres senere i år, kommer uten noen av disse programmene, men alle programmene i Live-pakka kan imidlertid lastes ned gratis fra Microsoft.

Dette er Windows Live

I går slapp Microsoft en oppdatert utgave av noen av programmene, deriblant en ny Movie Maker-versjon, nå kalt Windows Live Movie Maker 14. Programmet er betydelig endret i forhold til versjonen som fulgte med Windows Vista, med et helt nytt og forenklet brukergrensesnitt og nye funksjoner og muligheter.

Endelig full HD

Her finnes nå en rekke nye overganger og fargefiltre, du kan rotere videoer og bilder, men de mest påfallende endringene er støtte for direkte opplasting av redigert video til blant annet YouTube og Facebook, samt støtte for både 4:3 og 16-9-format, og HD-video i 720P og 1080P-oppløsninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer