Windows ME: I praksis

Om knappe tre uker er den nye Windows-versjonen i salg i butikkene. Vi har hatt Windows ME installert på maskinene våre en god stund allerede. I denne artikkelen får du faktaopplysninger om Windows ME – men viktigst av alt – en oppsummering av våre erfaringer så langt. Bør du oppgradere?

Foto: BEL
Foto: BEL Vis mer
Publisert

Den nye Windows-versjonen for hjemmebrukere, Windows ME (Millenium Edition – eller Windows versjon 4.9), blir å finne i butikkene fra 15. september. CDen gikk i trykken for flere måneder siden, og DinSide fikk en kopi på et tidlig tidspunkt.

Morsomt er det å se at alle filene på CDene er stemplet med datoen 14. september 2000. Til og med README-filene begynner med ”Microsoft Corporation, September 2000”. Slik prøver Microsoft å overbevise deg og meg om at produktet du har i hånden den 15. september er rykende ferskt.

Ingen synsing

Vårt mål med denne artikkelen er at du skal bli bedre i stand til å gjøre deg opp en mening om du bør oppgradere eller ikke. Dette er ikke synsing rundt et nyhetsark fra Microsoft. Stort sett alt er basert på våre erfaringer med operativsystemet, og i artikkelen har vi vektlagt det vi mener er viktig for deg.

Velg kapittel:

15067">Hva er nytt i Windows ME?

Her presenterer vi de objektive fakta om nyheter og forbedringer.

15069">Enkelt å oppgradere?

Her får du våre erfaringer fra oppgradering fra Windows 98. Se vårt bevis på at MS DOS fortsatt lurer i kulissene!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer