Windows Media Player 10

Den er gratis, og støtter svært mange MP3-spillere og forskjellige handelsløsninger for film og musikk. Tar Microsoft innersvingen på konkurrentene nok en gang?

Publisert
Sist oppdatert

Blant nyhetene i den nye utgaven, som foreløpig bare er tilgjengelig på engelsk og fransk, er den innebygde Digital Media Mall, hvor brukerne kan bestille musikk og video fra en rekke nettbutikker.

Brukere i enkelte land har nå tilgang til CinemaNow, Musicmatch, MusicNow, Napster, Wal-Mart Music Downloads og en testutgave av MSN Music, som ble gjort tilgjengelig torsdag.

Svært kompatibel

Windows Media Player 10 skal i følge Microsoft støtte overføring av musikk til mer enn 70 bærbare musikkavspillere, inkludert automatisk synkronisering av hele mediebiblioteker til Windows Mobile-baserte Portable Media Center, som også kom i salg torsdag.

Spilleren har fått et noe forandret grensesnitt, navigeringen til venstre er for eksempel flyttet til toppen - noe som blant annet gir plass til mer innhold i bredden. For øvrig er ikke endringene i brukergrensesnittet radikale.

Se og bedøm selv

Vi går gjennom skjermbildene, og kommenterer endringene og de viktigste funksjonene her.

DinSide.no vil senere i høst kjøre en sammenligning mellom de mest populære mediejukeboksene, og kåre vår favoritt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer