Windows Media Player 7 lager krøll for CD-brenneren din!

Med Windows Media Player 7, introduserte Microsoft muligheten til å lage musikk-CDer fra din samling av MP3 og WMA-filer. Nå viser det seg at programmet i verste fall tar knekken på andre brenneprogrammer som du har installert.

Publisert

Det var mange som hilste brennemulighetene i Windows Media Player 7 velkommen da programmet ble lansert for noen uker siden. Dette hadde Microsoft fått til ved å alliere seg med Adaptec. Du kan lese mer om funksjonene i programmet i 13130">denne artikkelen.

Adaptec-brukere får svi

Nå viser det seg at samarbeidet mellom de to gigantene muligens bærer preg av hastverk og dårlig prosjektstyring. De første problemene som brukere har meldt om i ettertid, går nemlig ut over andre brenneprogrammer som er levert fra Adaptec. Disse programmene er samtidig blant de mest brukte på markedet:

1. Hvis du har installerte Adaptec Easy CD Creator 4.0 og deretter installerer Windows Media Player 7, kan du vente deg problemer når du prøver å oppgradere Easy CD Creator til versjon 4.02. En melding om feil versjon av noen filer er nok til at oppgraderingen må avbrytes. Det blir med andre ord umulig å oppgradere.

Og kanskje enda verre:

2. Hvis du bruker Adaptec Direct CD 3.01 for å benytte CD-plater som disketter, kan installasjonen av Windows Media Player 7 være katastrofal. Plutselig får du beskjed om at CD-brenneren ikke lenger er kompatibel med programvaren. Dette har vært et spesielt problem for brukere av Windows 2000, men er også rapportert av Windows 98-brukere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer