Windows NT4 service pack 4 endelig på norsk

Microsoft har stille og rolig lagt ut norsk versjon av service pack 4 til nedlasting på nettstedet sitt. Den kommer lovlig sent i forhold til engelsk versjon, men nå er den her endelig.

Foto: Microsoft
Foto: Microsoft Vis mer
Publisert

Service pack 4 retter opp en rekke feil og mangler i Windows NT. År 2000 er viet spesiell oppmerksomhet. I tillegg får vi allerede nå en forsmak på Windows 2000. Microsoft prøver ut en rekke Windows 2000 teknologier som allerede nå er klare for lansering.

Du kan lese mer om service pack 4 i 1562">vår omtale av den engelske utgaven.

Sent ute

Da vi skrev om den engelske utgaven i oktober i fjor, antok Microsoft at den norske utgaven var ca. en måned unna. Det er nå nesten fire måneder siden. Det er lang tid selv om det godt kan hende at den i det stille har ligget ute et par uker.

Last ned selv

Du kan selv laste ned service pack 4 ved å gå til denne siden på Microsofts nettsted.

Kontrollprogram for år 2000

I tillegg til service pack 4, har Microsoft også laget "Year 2000 Service Pack 4 Inspection Utility". Det er et spesialverktøy som er beregnet på serverutgaven. Det vil kontrollere Internet Explorer 4.01 SP1, MDAC 2.0 SP1 og Site Server Express 3.0.

Selve Y2kesti.exe er ikke mer enn 34,4 KB, men hvis den finner noen av komponentene over, kan det hende at du trenger å laste ned komplette pakken med oppdateringer til alle disse komponentene. Den pakken er på hele 81 MB i motsetning til standard SP4 som er på 32,7 MB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer