Windows på iPhone

Joda, det er mulig. På en måte...

Publisert
Sist oppdatert

En iPhone kan brukes til så mangt, og mulighetene øker dag for dag. Vi har tidligere omtalt 12 gratis iPhones-applikasjoner som du bør laste ned fra App Store, men i det siste har vi fått oss nok annen favoritt: VNC Lite.

VNC får kanskje bjellene til å ringe hos noen, dette er en fjernstyringsløsning for Mac, Windows og Linux som gjør det mulig å styre andres datamaskiner via lokalnett og Internett. VNC kommer i mange forskjellige varianter, de fleste er gratis.

Les også: Slik fjernstyrer du PCen

Full kontroll fra sofakroken

Undertegnede bruker en bærbar PC til musikkavspilling og nettradio i stuen, og har savnet muligheten til å få full kontroll over funksjonene fra sofakroken. Med VNC Lite ble det blant annet plutselig mulig å styre mitt favorittmusikkprogram MediaMonkey, ved at skjermbildet fra den bærbare PCen dukket opp på iPhonene. Trådløst vi WLANet, naturligvis.

Oppløsningen på iPhone 3G-skjermen er 480 x 320 piksler, mens oppløsningen på den bærbare er 1400 x 1050. Det er fullt mulig å vise hele skjermbildet ved å bruke peke- og tommelfinger og de vanlige krympebevegelsene, men det blir veldig smått.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer