Windows Vista: Hva vi hater og elsker

Vi har brukt den endelige versjonen av Windows Vista Ultimate siden november i fjor. Nå gjør vi opp status. Her kan også du dele dine tanker og erfaringer med andre lesere!

Publisert
Sist oppdatert

Allerede den 19. juni i fjor publiserte vi en liste over ting vi hatet og elsket ved Vista Ultimate. Den gang forelå operativsystemet kun i betaversjon, og mange av funksjonene var langt fra ferdige. Med andre ord kunne vi i hvert fall forvente at den endelige versjonen vil operativssystemet ville inneholde færre irritasjonsmomenter.

Vi har brukt den ferdige versjonen av Windows Vista siden november - både den norske og engelske versjonen av Vista Ultimate og Home Premium. Nå har vi revidert listene fra i fjor sommer, punkt for punkt. Hva sier vi nå, dagen før operativsystemet kommer i salg for privatmarkedet?

VÅRE meninger:

Windows Vista: Hva vi hater og elsker15 Ting vi elsker ved Windows Vista

12 ting vi hatet ved beta 2. Men hva sier vi nå?

DINE meninger:

Samtidig inviterer vi Deg til å si hva du mener om Windows Vista, og diskutere den nye mastodonten med andre lesere. Markerer Vista et framskritt for PC-brukere flest? Er det for mye dill-dall? Er systemkravene urimelige? Si hva DU mener!

Les også:
Dyptpløyende test av Windows Vista
Spill i Vista del 1 | Spill i Vista del 2

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer