Windows Vista: Hva vi hater og elsker

Vi har brukt den endelige versjonen av Windows Vista Ultimate siden november i fjor. Nå gjør vi opp status. Her kan også du dele dine tanker og erfaringer med andre lesere!

Publisert
Sist oppdatert

Allerede den 19. juni i fjor publiserte vi en liste over ting vi hatet og elsket ved Vista Ultimate. Den gang forelå operativsystemet kun i betaversjon, og mange av funksjonene var langt fra ferdige. Med andre ord kunne vi i hvert fall forvente at den endelige versjonen vil operativssystemet ville inneholde færre irritasjonsmomenter.

Vi har brukt den ferdige versjonen av Windows Vista siden november - både den norske og engelske versjonen av Vista Ultimate og Home Premium. Nå har vi revidert listene fra i fjor sommer, punkt for punkt. Hva sier vi nå, dagen før operativsystemet kommer i salg for privatmarkedet?

VÅRE meninger:

15 Ting vi elsker ved Windows Vista

12 ting vi hatet ved beta 2. Men hva sier vi nå?

DINE meninger:

Samtidig inviterer vi Deg til å si hva du mener om Windows Vista, og diskutere den nye mastodonten med andre lesere. Markerer Vista et framskritt for PC-brukere flest? Er det for mye dill-dall? Er systemkravene urimelige? Si hva DU mener!

Les også:Dyptpløyende test av Windows VistaSpill i Vista del 1 | Spill i Vista del 2

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer