Windows Vista Service Pack 2 klar til nedlasting

Det meste dreier seg om Windows 7 for tiden, men i skyggen har Microsoft lagt ut en stor oppgradering av Vista.

Windows Vista Service Pack 2 klar til nedlasting
Publisert
Sist oppdatert

Det gikk ikke helt som Microsoft hadde planlagt med Vista. Mange hevder at operativsystemet kom minst et år for tidlig, men med tanke på at det allerede hadde gått fem år siden XP-lanseringen, er det kanskje ikke så rart at en og annen, både internt i Microsoft og eksternt, begynte å bli utålmodig.

Vista var befengt med mange feil, og mange hevdet at operativsystemet var tregt, ressurskrevende og ulogisk. Mye ble rettet opp i Service Pack 1, som kom for ganske nøyaktig ett år siden, men Vista ble aldri noen publikumsyndling.

Service Pack 2 er klar

Nå er Microsoft klare med en ny, stor oppgradering av Vista, Service Pack 2. Den engelske utgaven er klar til nedlasting, sammen med en del andre språk. Brukere av norsk Windows Vista ser ut til å måtte vente enda en liten stund.

Men det er forbausende lite oppmerksomhet rundt dette. Normalt er det stor interesse knyttet til slike pakker, men ikke denne gangen. Årsaken heter ganske enkelt Windows 7, Vista-etterfølgeren som nærmer seg ferdig.

For bare noen få uker før lanseringen av Service Pack 2 til Vista, kom nemlig Windows 7 i såkalt Release Candidate-versjon, siste steg på utviklingsstadiet før den endelige utgaven går i produksjon en gang i høst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer