Windows XP Service Pack 1 lagt ut

Microsoft har lagt ut Service Pack 1 til Windows XP, nå også for norske utgaver av operativsystemet. - Ikke offisielt før onsdag 25. september, påpeker Kristin Innvær Wåle i Microsoft.

Windows XP Service Pack 1 lagt ut
Publisert
Sist oppdatert

Service Pack 1 (SP1) for Windows XP inneholder alle forbedringer og fikser som Microsoft har lagt ut for fri nedlasting gjennom Windows Update siden lanseringen av operativsystemet for et år siden. Men den inneholder også ny funksjonalitet, og det kan du lese mer om i denne artikkelen

Stor pakke

Skal du laste ned alle oppdateringene kan det hende du må smøre deg med tålmodighet. Service Pack 1 er nemlig på hele 133 MB, riktig nok hvis du vil ha rubbel og bit av oppdateringer. Du kan også oppgradere ved hjelp av Windows Update-funksjonen, og da vil bare de oppdateringene du trenger lastes ned.

Nå er også den norske oppgraderingen lagt ut til gratis nedlasting fra Microsofts servere.

- Vi kan ikke gå god for at det er den endelige versjonen som ligger tilgjengelig på den aktuelle serveren, og vi anbefaler derfor alle til å vente til den offisielt blir lansert onsdag 25. september, sier Kristin Innvær Wåle hos Microsoft til DinSide Data. Hun legger til at SP1 vil være tilgjengelig fra Windows Update-funksjonen i operativsystemet.

Du kan laste ned hele Windows XP Service Pack 1 (engelsk) ved å klikke her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer