Windows XP Service Pack 1 lagt ut

Microsoft har lagt ut Service Pack 1 til Windows XP, nå også for norske utgaver av operativsystemet. - Ikke offisielt før onsdag 25. september, påpeker Kristin Innvær Wåle i Microsoft.

Windows XP Service Pack 1 lagt ut
Publisert
Sist oppdatert

Service Pack 1 (SP1) for Windows XP inneholder alle forbedringer og fikser som Microsoft har lagt ut for fri nedlasting gjennom Windows Update siden lanseringen av operativsystemet for et år siden. Men den inneholder også ny funksjonalitet, og det kan du lese mer om i denne artikkelen

Stor pakke

Skal du laste ned alle oppdateringene kan det hende du må smøre deg med tålmodighet. Service Pack 1 er nemlig på hele 133 MB, riktig nok hvis du vil ha rubbel og bit av oppdateringer. Du kan også oppgradere ved hjelp av Windows Update-funksjonen, og da vil bare de oppdateringene du trenger lastes ned.

Nå er også den norske oppgraderingen lagt ut til gratis nedlasting fra Microsofts servere.

- Vi kan ikke gå god for at det er den endelige versjonen som ligger tilgjengelig på den aktuelle serveren, og vi anbefaler derfor alle til å vente til den offisielt blir lansert onsdag 25. september, sier Kristin Innvær Wåle hos Microsoft til DinSide Data. Hun legger til at SP1 vil være tilgjengelig fra Windows Update-funksjonen i operativsystemet.

Du kan laste ned hele Windows XP Service Pack 1 (engelsk) ved å klikke her.

Den norske versjonen kan du laste ned ved å klikke her. Vi har i redaksjonen fått tilbakemeldinger som tyder på at dette er build 1106, altså den endelige versjonen. Men vil du være på den sikre siden, kan du alltids vente til den blir tilgjengelig fra Windows Update onsdag 25. september.

Windows Update finner du her. Når SP1 er lagt ut her, vil du bare behøve å laste ned de oppdateringene som er aktuelle for din PC.

For en fullstendig oversikt over nyhetene/fiksene, har Microsoft lagt ut en liste som inneholder 308 punkter. Denne finner du her.

Internet Explorer 6 SP1

Service Pack 1 for Windows XP inneholder blant annet en rekke oppdateringer til Internet Explorer. Disse oppdateringene kan lastes ned isolert under navnet Internet Explorer 6 Service Pack 1, både for Windows XP, Windows Millennium Edition (Windows Me), Windows 2000, Windows 98, og Windows NT 4.0 Service Pack 6a.

Denne pakken kan du laste ned ved å klikke her (kun engelsk versjon).

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer