Winfast DV2000 - TV kort med FireWire

Med dette kortet er du rustet til å ta i mot det meste av levende bilder, med innganger for både TV, analog video og DV. Vi har testet.

Winfast DV2000 - TV kort med FireWire
Publisert
Sist oppdatert

De fleste TV-kort er basert på en brikke som konverterer analog video og lyd til digitale signaler. I tillegg er det en TV-tuner, noen ganger også en FM-tuner, dermed er det fritt frem for alle typer analoge media, om de sendes over eteren eller kommer fra et analogt apparat, som VHS videomaskin eller analogt videokamera.

Programvaren som følger med TV-kortene håndterer etter hvert ganske mange forskjellige oppgaver. I tillegg til håntering av TV-signalene både for visning og opptak, er det også vanlig å levere med programvare for redigering av videoopptak og brenning på VCD, SVCD og DVD.

Men det er natulig å tenke seg at mange brukere som er interessert i denne type funksjonalitet også allerede eier eller har tenkt å skaffe seg et DV-kamera. Siden programvaren som følger med allerede håndterer DV-formatet er det bare en ting som mangler for å få en komplett løsning for alle typer videohåndtering: En FireWire tilkobling for DV-kameraet.

Plansjen fra Leadtek nedenfor viser alle tilkoblingsmulighetene:

I tillegg til kontakten på braketten følger det med en ekstra brakett, som kobles til to kontakter på TV-kortet. Dermed har du tre FireWire-kontakter, to 6-pins og en 4-pins.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer