Winfast TV 2000 XP Expert edition

Vi var svært spente på hva som hadde skjedd med den nye utgaven av Winfast TV2000, siden den forrige versjonen hadde store problemer i vår test. Men vi ble svært fornøyde med denne nye versjonen.

Publisert
Sist oppdatert

Det er nesten som om Leadtek skulle ha lest vår forrige test og gått tilbake til tegnebordet. Vi bemerket i omtalen at det var klønete å måtte koble en utvendig ledning fra lydutgangen på braketten på TV-kortet til linjeinngangen på lydkortet. Det gjør jo at vi ikke lenger kan koble andre enheter til lydkortet, uten å måtte krabbe bak PCen.

Vi foreslo at man kunne bruke en intern løsning i stedet, siden mange lydkort eller hovedkort med integrert lyd, har en intern AUX-kontakt, som er grei å bruke til slike mellomkoblinger.

Og dette har den nye versjonen på plass! Kabel følger også med.

Dessuten er det en multiplugg på braketten hvor du setter i en ledning som sprer seg i fire kabler med både S-video, koaks og to phonokontakter for lyd.

Dermed kan du i tillegg til TV-kabelen, koble til ekstern analog videokilde, som VHS-spiller eller videokamera, uten å måtte bruke linjeinngangen på lydkortet og koble om bak på PCen. Helt topp.

Og lyden er nå helt topp i flott stereo (hvis kanalen sender stereo, selvsagt)! Overhodet ingen problemer verken med kvaliteten eller nivåene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer