WinNC - Filbehandleren som kan "alt"

Et shareware-program for de kresne. Et avansert filbehandlingsprogram som kan sammenlignes med Windows Utforsker, men har langt flere funksjoner.

Publisert
Sist oppdatert

WinNc.Net er et avansert alternativ til Windows Utforsker. Programmet er ikke gratis, men kan prøves gratis i 45 dager. Navnet (WinNc) refererer til at programmet er tenkt som en klone av filbehandlingsprogrammet Norton Commander, og etternavnet (.Net) refererer til programmets nettverkstøtte.

En av mange fordeler med WinNC i forhold til Windows Utforsker er at programvinduet er todelt, noe som gir deg bedre oversikt over filer på to stedet samtidig. Programmet er ellers pakket med verktøy, blant annet innebygd FTP-klient, CD/DVD-brennefunksjon og avanserte søkefunksjoner.

Funksjoner

Programmet er avansert, og her er bare noen få av mulighetene:

  • Left/RightTo menyvalg på henholdsvis venstre og høyre side i programmet. Her kan du endre visningen i programmets venstre og høyre vindu.
  • Zip and Mailto...Du kan komprimere utvalgte filer eller mapper og sende disse i en epost-melding med ditt standard epost-program. Støtter følgende komprimeringsformater: .ZIP, .ARJ, .LZH, .RAR, .CAB, .LHA, .GZ, ._** (MSCOMPRESS), .PAK og .ACE.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.