WinToFlash

Det er bedre å installere operativsystmet fra minneplugg - sjekk hvordan.

WinToFlash
Publisert
Sist oppdatert

Skal du transportere eller lagre data er det ikke lenger å brenne en CD eller DVD som er det første du tenker på. Du sender filer over nett, eller lagrer dem på en minneplugg hvis de er for store til å sendes eller du vil kunne bruke dataene flere steder.

Installasjons-CD/DVDer er de verste. En ting er at de forsvinner, verre er at de hoper seg opp i uoversiktlige hauger og bunker, særlig de man har brent selv og ikke rukket å lage etikett til eller skrev på med tusjen man ikke fant... Dessuten er optiske plater ikke spesielt robuste, og mange er vanskelige å lese. Dette skyldes også svært følsomme lesere.

Minnepluggen er derimot langt mer robust, mer praktisk, kan enkelt brukes om og om igjen, tar mindre plass og har mye større kapasitet enn CD/DVD - og koster ikke stort lenger.

Installer Windows fra USB-minneplugg

For installasjon av Windows på en maskin med ny harddisk trenger du vanligvis en DVD du kan boote maskinen fra. Det er også mulig å boote og installere fra en minneplugg, men det krever at du formaterer den først og legger inn oppstartsfiler før du begynner å overføre filene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.