WinX DVD Ripper

Endelig en gratis og enkel måte å rippe DVD til en rekke forskjellige komprimerte formater.

WinX DVD Ripper
Publisert
Sist oppdatert

Stadig flere av oss er i besittelse av mobiltelefoner og håndholdte dingser som kan spille video. Problemet er imidlertid at det ikke alltid er like enkelt å få tak i filmer, i hvert fall ikke på lovlig vis.

Så hvorfor ikke lage dine egne?

Kjapt og enkelt

Det er derfor vi har programmer som WinX DVD Ripper. Dette gratisprogrammet lar deg nemlig konvertere DVD-filmer til mange forskjellige komprimerte formater (populært kalt DVD-ripping), og sjansen for at den håndholdte dingsen din støtter minst ett av dem, er stor.

Formatene du kan velge mellom omfatter AVI (Divx og Xvid), MP4, MOV, FLV, MPEG og WMV. Du kan også velge å bare rippe lyden, og konvertere den til en MP3-fil, ypperlig for konsert-DVD-er for eksempel.

Slike programmer har eksistert lenge, og vi har omtalt mange av dem på DinSide gjennom flere år. Det som imidlertid gjør WinX DVD Ripper spesielt interessant, er at det er helt gratis, enkelt å bruke, og at programmet også er i stand til å konvertere DVD-filmer med kryptert innhold.

Det er også det første programmet vi har brukt der vi har fått korrekt bredde-høydeforhold i filmene hver gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer