Woofer - motstykket til Twitter

For deg som har litt mer enn 140 tegn på hjertet...

Woofer - motstykket til Twitter
Publisert
Sist oppdatert

Mikrobloggen Twitter har tatt nettet med storm det siste året, men ikke alle liker at det er en begrensning pr melding på beskjedne 140 tegn.

Det kom derfor ikke som noen stor overraskelse at det snart dukket opp en tjeneste som er til forveksling lik, men som slett ikke er beregnet for twitrere.

Woofer er mer å regne som motstykket til Twitter. Her må du nemlig ha ganske mye på hjertet for å få lov til å poste. Faktisk er det en MINIMUMS-grense på 1400 tegn!

Makroblogging

Prosjektet kalles "makroblogging", og nettstedet oppfordrer bidragsyterne til å benytte et velformulert språk med utstrakt bruk av adverb og adjektiver, uten forkortelser og andre elementer som kan ødelegge språkene våre på sikt.

I skrivende stund finnes det 1190 registrerte woofere (bjeffere), som til sammen har bidratt med 1342 woofs bestående av ikke mindre enn 28.058.118 tegn totalt...

En del av makroblogg-innleggene er ganske så underholdende, men du er advart: Dette er først og fremst en tjeneste for deg som har mye fritid :-)

(Og hvis du lurte, består denne artikkelen av totalt 1105 tegn)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer