Word 97-feil i Windows 98

Alle som har Word 97 installert, sammen med Windows 95, har ingenting å frykte. Men har du vært tidlig ute og oppgradert til Windows 98, bør du passe på hva du gjør.

Word 97-feil i Windows 98
Publisert

Feilen i Word 97 skal ha vært kjent for Microsoft siden noen dager før Windows 98 ble sluppet, men det er ennå ikke kommet noen rettelse.

De aller fleste brukere vil ikke komme til å få problemer med dette, og de som kan rammes, behøver heller ikke bli veldig skremt. I DinSide bruker vi både Windows 98 og Word 97 daglig, og det er ennå ingen som har hatt problemer.

Unngå dobbelklikk i Autotekst

Feilen rammer dem som i stor grad bruker Autotekst-funskjonen i Word. I forbindelse med denne artikkelen forsøkte vi å fremprovosere feilen: Ved å velge menyen ”Sett inn”, og så velge Autokorrektur, får du opp en liste over ord og uttrykk som er satt opp som standard.

Ved å dobbelklikke på hvilket som helst av disse, settes ordet inn i teksten til dokumentet. Hvis du nå prøver å lagre dokumentet, får du opp en feilmelding, og da er det bare å glemme Word.

Etter dette er det bare å starte Word opp igjen, og alt fungerer som vanlig. Det eneste du trenger å unngå er å dobbelklikke i Autotekst-menyen, og alt vil fungere som normalt.

Microsoft har etter sigende rettet feilen, men oppdateringen er ikke tilgjengelig før de slipper Service Release 2 for Office 97. Den skal komme om noen uker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer