WordPerfect Office 2000 i beta

På Comdex viser Corel denne uken for første gang betaversjonen av sin nye kontorpakke WordPerfect Office 2000. Både navnet og innholdet forteller at Corel ikke har tenkt å la Microsoft få ha Office-banen for seg selv.

WordPerfect Office 2000 i beta
Publisert

WordPerfect Office 2000 vil ha fire integrerte kjerneapplikasjoner: tekstbehandleren WordPerfect, regnearket Quattro Pro, Corel Presentations og det personlige informasjonssystemet CorelCENTRAL, alle i versjon 9.

De fire kjerneapplikasjonene inngår i alle versjoner av den nye pakken, men Corel skal etter planen annonsere flere forskjellige varianter av pakken i de neste månedene.

De ulike variantene vil ha forskjellige utvalg av følgende tilleggsapplikasjoner: relasjonsdatabasen Paradox 9, publiseringsløsningen Corel Print Office for små bedrifter, talegjenkjenning med Dragon NaturallySpeaking, skrive- og presentasjonsverktøyet Trellix for Web, og et server-basert publiseringsverktøy for Internett, som foreløpig går under kodenavnet NetDocs.

Trellix er et forfatter- og presentasjonsverktøy for web, som i følge Corel skal gjøre det lett for brukerne å importere, vedlikeholde og oppdatere web-dokumenter på bedriftens intranett eller personlige web-steder.

Vel så spennende er modulen Dragon NaturallySpeaking, som skal gjøre det mulig å diktere direkte til WordPerfect med naturlig tale og en fart på opptil 160 ord i minuttet. Snakker du engelsk, tysk, fransk, italiensk eller spansk, åpner dette for et helt nytt forhold til tekstbehandleren din!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.