WordPerfect Office 2000 i beta

På Comdex viser Corel denne uken for første gang betaversjonen av sin nye kontorpakke WordPerfect Office 2000. Både navnet og innholdet forteller at Corel ikke har tenkt å la Microsoft få ha Office-banen for seg selv.

WordPerfect Office 2000 i beta
Publisert

WordPerfect Office 2000 vil ha fire integrerte kjerneapplikasjoner: tekstbehandleren WordPerfect, regnearket Quattro Pro, Corel Presentations og det personlige informasjonssystemet CorelCENTRAL, alle i versjon 9.

De fire kjerneapplikasjonene inngår i alle versjoner av den nye pakken, men Corel skal etter planen annonsere flere forskjellige varianter av pakken i de neste månedene.

De ulike variantene vil ha forskjellige utvalg av følgende tilleggsapplikasjoner: relasjonsdatabasen Paradox 9, publiseringsløsningen Corel Print Office for små bedrifter, talegjenkjenning med Dragon NaturallySpeaking, skrive- og presentasjonsverktøyet Trellix for Web, og et server-basert publiseringsverktøy for Internett, som foreløpig går under kodenavnet NetDocs.

Trellix er et forfatter- og presentasjonsverktøy for web, som i følge Corel skal gjøre det lett for brukerne å importere, vedlikeholde og oppdatere web-dokumenter på bedriftens intranett eller personlige web-steder.

Vel så spennende er modulen Dragon NaturallySpeaking, som skal gjøre det mulig å diktere direkte til WordPerfect med naturlig tale og en fart på opptil 160 ord i minuttet. Snakker du engelsk, tysk, fransk, italiensk eller spansk, åpner dette for et helt nytt forhold til tekstbehandleren din!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer