WordPerfect var ikke død

Fra en markedsandel på over 90% i de beste årene, har WordPerfect fallt som en stein. Men alt håp er ikke ute, og snart lanserer Corel en ny utgave av WordPerfect Office, som (selvsagt) har fått navnet 2000. Mange programmer til lav pris er virkemiddelet som skal lokke kundene tilbake.

WordPerfect var ikke død
Publisert

Pakken er klar om en måneds tid, og blant nyhetene er øket integrasjon mellom de ulike programmene og bedre støtte for Microsoft-formater.

Pakken inneholder:– WordPerfect 9 (tekstbehandling)– Quattro Pro 9 (regneark)– Corel Presentations 9 (presentasjonsprogram)– Paradox (database) – Trellix 2 (web-verktøy) – CorelCentral 9 (tidsplanlegger) – Corel PrintOffice (Desktop publishing) – Talegjenkjenning (kun engelsk)– VisualBasic for Applications – Corel Software utviklingsverktøy (SDK)– NetPerfect webserver– 12.000 clipart-bilder, 200 fotografier og 1.000 skrifttyper

Pakken vil koste ca. 3.500 kroner, og det er slett ikke verst med tanke på alle programmene som følger med. Det vil også komme en rimelig oppgraderingsutgave for de som allerede bruker en tidligere utgave av pakken.

Tapt slag?

I en peirode overtok Microsoft nesten hele markedet for denne typen kontorpakker, og det vil bli svært vanskelig for Corel å jobbe opp markedsandeler med sitt alternativ. Den avgjørende suksessfaktoren er at programmene må kunne håndtere Microsoft-formater helt feilfritt, og det lover Corel skal være tilfellet med denne utgaven.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer