World of Warcraft er åpen!

ONLINE: Verdens største rollespill åpner nå sine dører i Europa, etter en fantastisk start i USA. Les her om detaljene!

Publisert
Sist oppdatert

Få spill har vært så etterlengtet som World of Warcraft, Blizzards første forsøk på det snart overbefolkede markedet for online-rollespill. Etter runde på runde med betatesting, fantastisk salg av spillet i USA og helt enorme forventninger, resettes nå de europeiske statistikkene og spiller kommer i butikkene. Det er faktisk litt av en begivenhet i spillbransjen, dette her.

I dag, 11. februar, ble altså spillet offisiellt sluppet i Europa, og nå får også vi sjansen til å utforske den enorme verdenen, basert på de populære Warcraft-strategispillene.

Du kan velge mellom å spille som den menneskelige alliansen eller den slemme horden, og hver av disse sidene har fire raser å velge mellom. Videre kan du velge mellom ni forskjellige klasser.

World of Warcraft-verdenen er helt enorm, men samtidig sørger utviklerne for at det skal være lett å sette seg inn i spillet for nybegynnere. Uansett lover Blizzard en fantastisk og sosial rollespillopplevelse verden ikke har sett maken til.

World of Warcraft koster 449 kroner i butikk, og det er også mulig å kjøpe en samleboks med en bak kulissene-DVD, soundtrack, kart og andre herligheter. Denne boksen koster 599 kroner. Akkurat som alle andre online-rollespill er også WoW gratis den første måneden, og utover det må du betale 107 kroner i måneden for å spille. Du kan også inngå en tre- eller seksmåneders avtale, hvor du betaler henholdsvis 100 eller 90 kroner per måned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer