World of Warcraft: Førsteinntrykk

Los Angeles (DinSide Data): Utviklingen av Blizzards World of Warcraft går sin gang, og vi har sett på en svært tidlig versjon.

Publisert
Sist oppdatert

Blizzard har en formidabel stilling i spillverdenen. De har nemlig aldri laget et dårlig spill. Det de derimot har fått til, er å skape noen av de mest kjente universene, takket værte spill som Warcraft I og II, Starcraft og Diablo I og II. Mens vi venter på Warcraft III, som er på utstilling på E3 tredje år på rad, tok vi en rask titt på et annet Warcraft-spill som er et helt nytt territorium for Blizzard. Det er nemlig et online-spill, ikke ulikt EverQuest eller Anarchy Online, med plass til tusenvis av mennesker som kan samarbeide eller kjempe mot hverandre.

Det skal en del til for å skille seg ut i denne ganske så overbefolkede sjangeren. Blizzard satser på at det godt kjente Warcraft-universet vil tiltrekke oppmerksomhet, og det tror vi på. Det er nemlig en fryd å kunne tusle rundt i landsbyene og skogene vi hittil kun har sett ovenfra. Du skjønner med en gang at det er Warcraft det dreier seg om, hele verdenen bærer nemlig det umistenkelige, tegneserieaktige preget.

En nytelse

Grafisk sett er spillet helt herlig, med nydelige, fargerike omgivelser, flotte animasjoner og sjarmerende områder. Selv om polygonantallet er ganske lavt (Blizzard vil gjerne at spillet skal fungere også på tregere maskiner), er teksturene sylskarpe, og det er fullt av små detaljer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer