WRC3-spillet snart klart

Det er ikke lenge til den nyeste inkarnasjonen av det glimrende, offisielle WRC-spillet er i butikkene. Den nye utgaven er langt mer tilpasset det norske markedet enn tildligere. Les om våre inntrykk!

Publisert
Sist oppdatert

Rally er stort, ikke bare for motorsportentusiaster, men også for spillelskere. Det har lenge vært flere spill å velge i mellom på forskjellige plattformer, blant annet de velkjente Colin McRae-spillene, V-Rally og RalliSport Challenge på XBox. Det offisielle WRC-spillet har imidlertid vært en solid konkurrent de siste to årene, og årets utgave ser ut til å bli enda bedre.

Bedre en forgjengeren

Utviklerne Evolution Studios har gått inn for å øke realismen ytterligere i forhold til tidligere utgaver, og vi får langt mer detaljert skademodellering og partikkelsystem. Omgivelsene rundt banene blir mer levende, med tilskuere, bygninger og skilt som får mye mer detalj enn på de forrige WRC-spillene. Naturligvis er banene også lengre, med flere forskjellige overflatetyper og skarpere grafikk og bedre lydeffekter. Det samme gjelder førerne, som får flere ansiktsuttrykk og feirer gode løp med realistisk jubel.

Siden dette er det offisielle WRC-spillet, er naturligvis alle de syv bilene som er med i VM på plass. I tillegg er det mer avanserte utgaver av de offisielle bilene med (WRC Car Evolutions), futuristiske biler fra samtlige produsenter (WRC Extreme), og fem konseptbiler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer