WWII Fighters:Ta del i annen verdenskrig!

Jane’s Combat Simulations er kjent for sine ekstremt detaljerte og realistiske flysimulatorer. Denne gangen henvender de seg til et litt annen publikum, men spillet skuffer absolutt ikke.

Publisert

Jane’s har i lengre tid vært leverandør av ypperlige flyspill, som har vært preget av realistisk bakgrunn og avansert grafikk. Deres spill har generelt vært nærmest perfekt gjennomført på alle områder.

Dette er også stort sett også tilfelle med det nye spillet WWII Fighters. Du har sjansen til å erobre luftrommet over Belgia vinteren 1944, under den såkalte ”Battle of the Bulge”. Flere fly står til din disposisjon, blant annet de berømte Spitfire- og Messerschmitt BF 109-flyene. Oppsettet av spillet er enkelt: du kan velge enten enkeltoppdrag eller sammenhengende kampanjer, og du har valget mellom allierte eller tyske luftstyrker.

Det finnes også et ”Fly now!”-modus, som plasserer deg direkte i flysetet uten at du må bry deg om innstillingene. I tillegg kan du spille multiplayer over lokalt nettverk eller internett. En editor som lar deg bygge egne oppdrag er også inkludert.

Presentasjon og grafikk

Utseendemessig er spillet noe av det lekreste undertegnede har sett. Grensesnittet er designet som et slags virtuelt museum, hvor du kan lære mer om den historiske bakgrunnen og flyene du kommer til å bruke. Selve spillgrafikken er rett og slett imponerende (forutsatt at du har bra nok datamaskin). Flyene er utrolig detaljerte, bevegelsene realistiske og alt er hundre prosent historisk korrekt. I tillegg er spesialeffektene overveldende – eksplosjoner, røyk- og tåke-effekter, samt de nydelige skyene gir deg en opplevelse det ikke er lett å glemme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer