X-Box begynner å ta form

Microsoft og samarbeidspartnerne avslører stadig flere detaljer om den kommende spillkonsollen. Vi har informasjon om spesifikasjoner og den planlagte kjempelanseringen.

Publisert

Den nye spillkonsollen X-Box fra Microsoft har lenge vært i medias søkelys. Det er første gang Microsoft utfordrer konsollgigantene Sony, Sega og Nintendo, og mye tyder på at de har gjort leksa si når det gjelder denne plattformen.

Vi har fremdeles ikke sett noe særlig til konsollen. Det er kanskje ikke så rart siden den formelt sett ikke eksisterer – produktet ventes ikke på markedet før om et års tid. På E3-messen i Los Angeles i mai, kunne vi se en demonstrasjon av maskinens ytelse, men det var ikke mer en et 15 minutter langt filmklipp som ikke var representativt for hvordan et X-Box-spill kommer til å se ut. Verken innmaten eller utseendet på X-Box er klart, og de såkalte ”developer kits” som noen utvalgte spillprodusenter nylig mottok, er også en svært tidlig versjon av systemet.

Så hva kommer all spenningen av? Vel, det virker som om Microsoft spiller kortene sine meget riktig når det gjelder valget av samarbeidspartnere og markedsstrategier. Og ikke minst – flere og flere spillutviklere har annonsert sin støtte for plattformen. Det sies at hele 30 spill vil være tilgjengelige samtidig med konsollen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer