X-files i spillversjon

På torsdag den 6. august, slippes ”The X-files Game” i butikkene i Norge. DinSide er det første tidsskriftet i Norge som har fått en kopi og vi liker det vi ser. Svært imponerende grafikk og et enkelt grensesnitt gjør dette til et spill i særklasse.

X-files i spillversjon
Publisert

X-files-spillet imponerer helt fra begynnelsen. Selv esken er lekker, og det er en god begynnelse. Spillet består av 7 Cder (!), som for det meste er videoklipp. Det er til og med gjort opptak av skuespillerene spesielt for dette spillet. Og med en beregnet spilletid på minst 48 timer, tar det en del plass. Utviklingen av spillet har tatt ca 2,5 år, så våre forventninger var store.

Prisen i butikken vil være 449 kroner (inkl. mva.) og spillet kan brukes på både Mac og PC.

Det kan være litt irriterende med spill som blir levert på mange CDer. Hvis du hele tiden må lete fram riktig CD i en bunke som ligger på skrivebordet, kan det lett bli kaotisk. Men dette er ikke noe problem med X-files-spillet. Her er alle CDene plassert i en hendig eske, og CDene ligger i lommer med nummererte vimpler.

Din egen lille X-files-episode

Spillet starter med en introduksjon som i en vanlig X-files-episode. Både Mulder og Scully er med, og like før spenningen utløses, kommer åpningsmusikken og rulleteksten. Deretter kommer du til menysystemet, med oppsett av diverse lyd og grafikkopsjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer