X05

Amsterdam (DinSide Data): Jo da, vi hadde kanskje håpet på et glimt av Halo 3, men selv uten Master Chief beviser Microsoft at Xbox 360 står sterkt. Vi har spilt Xbox 360 i timesvis, og her er de ferskeste nyhetene!

Publisert
Sist oppdatert

Den (nesten) årlige, europeiske Xbox samlingen tok i år plass i Amsterdam, og handler selvsagt om den kommende superkonsollen Xbox 360 (selv om Microsoft også husket å nevne at det fremdeles er spill under utvikling til den gamle Xbox-maskinen). Med under to måneder til lansering er veien til neste generasjon spennende, og hvis spillene faktisk føles like bra i sin endelige versjon som de så ut i går, går vi en spennende høst og vinter å vente.

Pressekonferansen på X05 handlet i stor grad om annonseringen av nye spill. Det er klart at de aller fleste av oss hadde et lite håp om å få se noe av de virkelig store Xbox-spillseriene. Halo 3, Fable 2, Jade Empire 2, er alle spill vi håper blir offisielt lansert fremover – men vi forstår samtidig at selskapet valgte å ikke overskygge sin ellers temmelig solide lineup med disse superstjernene.

Xbox 360 har tross alt mye mer flott å by på.

For eksempel Perfect Dark Zero. Vi stiftet bekjentskap med spillet allerede på E3, og ble ikke helt overbevist da – men tro oss: Spillet er nå nesten ferdig, og ser lekrere ut enn noensinne. Vi fikk sett et eksempel på et kooperativt brett, der to spillere samarbeidet om å bekjempe motstandere. Coop-brettene er basert på enkeltspillerbrettene, og nivået vi så fant plass i et enormt bylandskap, med utrolig imponerende detaljnivå og tegneavstand. Vi prøvde senere spillet selv, og både grafikken, spillets muligheter og den solide kontrollen imponerer stort. Det er ikke rart at dette spillet er blant de høyest profilerte titlene til 360, og det skal være klart til lansering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer