Xbox 360 - sant eller ikke?

SPEKULASJONER: Bare uker før den offisielle visningen av Microsofts nye maskin har bildene av den lekket ut på Internett. Er de ekte eller nok en forfalskning? Les hvorfor vi er rimelig sikre på at det er ekte vare.

Publisert
Sist oppdatert

Det hverken første eller siste gangen det skjer - informasjon og bilder av nye konsoller lekkes ut enten bevisst eller via utro tjenere en stund før den offisielle lanseringen finner sted. Vi får vår nysgjerrighet tilfredsstilt, og debattene raser - og PR-maskinen er i gang.

Nå har det skjedd med Xbox 360, Microsofts kommende oppfølger til Xbox. Det er ikke tilfeldig at det er denne konsollen det er mest snakk om for tiden, da det er denne man regner med blir lansert først av den nye generasjonen spillmaskiner - allerde til høsten. Sony og Nintendo holder foreløpig kortene mye tettere til brystet, da deres maskiner blir mest sannsynlig ikke sluppet før en stund ut i 2006.

Det er selvfølgelig også vanlig at det dukker opp hjemmelagede bilder av kommende konsoller - men de siste bildene av Xbox 360 virker til å være ekte, til tross for at noen av dem bærer preg av å være datagenererte "renders".

Xbox 360 vil altså være hvit eller kremhvit, og helt klart mindre fysisk enn den første maskinen. Designen bærer preg av å være mer minimalistisk og stilisert enn den klumpete forgjengeren. Vi må innrømme at vi synes den er temmelig pen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer