Xbox 360 er her!

Plutselig er neste generasjon i hus. Vi har hatt Xbox 360 i en uke nå, og her kan du lese hva vi synes om maskinen. Er den noe å satse på?

Publisert
Sist oppdatert

En helt ny generasjon av spillkonsoller er jo ikke noe som kommer spesielt ofte. Vi har sittet med PS2, Xbox og GameCube i mange år nå, og selv om de tre maskinene har gitt oss mye glede – og frustrasjon – begynner tiden å bli moden for at de byttes ut med nye, sterkere og penere erstatninger. Slik er livet.

Som de fleste vet er Xbox 360 først ute. Microsoft vil gjerne skape seg et forsprang i forhold til de kommende maskinene fra Sony og Nintendo, og lanserer derfor i hvert fall et halvt år før de andre. Hypen de siste ukene har vært enorm, og det er lite annet å lese om på de største spillnettstedene enn 360-relatert stoff.

Vi har vært såpass heldige at vi har spilt 360 ved flere anledninger allerede. Vi prøvde den på X05 for over en måned siden, og har vært jevnlig innom Joanna Darks leilighet i Oslo for å spille litt mer. Derfor hadde vi relativt god kjennskap til hvordan kontrolleren føles, hvordan spillene og maskinen ser ut. Men det er likevel ingenting som slår følelsen å pakke ut en fabrikkfersk 360 hjemme, koble sammen kablene og sette seg ned i fred og ro i egen sofa. Julaften kom hjem til oss forrige torsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer