Xbox 360: Hva kan den?

MULTIMEDIA: Vi fortsetter å prøvekjøre de mange mulighetene til den nye spillkonsollen. Går det an å koble den til en PC? Hvordan er DVD-avspillingen? Her er svarene.

Publisert
Sist oppdatert

Sist torsdag skrev vi om våre førsteinntrykk av den nye spillkonsollen til Microsoft, Xbox 360. Alt om tilbehør, kabler og mulighetene med Xbox Live ble omtalt, men det er fremdeles mye som må nevnes - 360 er en veldig velutstyr maskin, og har spennende multimediemuligheter.

Spill av den gamle skolen

I forrige artikkel konkluderte vi med at integrasjonen med Xbox Live-tjenesten er noe av det mest gjennomførte og interessante med den nye spillkonsollen. Vi tar opp denne tråden igjen: I tillegg til å spille mot andre online, låse opp prestasjoner (achievements), se på andre spillernes omdømme, har tjenesten også noe som heter Xbox Live Arcade. Dette er en undervurdert, men morsom mulighet som rett og slett lar deg laste ned små, enkle retrospill som gjerne kan være mer fengende enn dagens episke titler - som ofte skremmer uerfarne spillere med sin kompleksitet.

Ett Arcade-spill følger allerede med - det vanedannende puzzle-spillet Hexic. Når du går inn på Live Arcade, kan du laste ned gratisdemoer av titler som den meget underholdende Geometry Wars (utviklet av gutta bak PGR3), klassikeren Gauntlet og flere. Dessverre koster det penger å laste ned fullversjoner av disse. Du betaler for å få et visst antall poeng, eller credits, og disse bytter du mot innhold. Uansett, et godt konsept som tilbyr et alternativ for de fullverdige 360-spillene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer