Xerox DocuPrint P8e

Oppfølgeren til Xerox DocuPrint 4508 er rimeligere og mer kompakt, og produserer lekre, sylskarpe utskrifter. Men med tanke på at DocuPrint P8e har et drivverk på 8 sider pr. minutt, lever ytelsen ikke opp til forventningene.

Publisert

DocuPrint P8e har en oppløsning på 600 x 600 dpi (punkter pr. tomme), og selv om dette nå er en vanlig oppløsning for laserskrivere, gjør Xerox definitivt mye ut av den. Utskriftskvaliteten er nemlig i toppklassen, med sylskarp tekst og grafikk. Også fotografier, gråtoner og forløpninger takler skriveren meget bra.

Skriveren har toner og trommel i samme kassett, så du må bytte hele stasen når det er slutt på toneren. Kassetten er dyr (1100 kroner inkl. mva.), men varer til gjengjeld i 5000 sider ved 5% dekning, noe som er atskillig bedre enn de fleste andre smålasere. Dessuten har skriveren mulighet for å slå på tonersparing, noe som reduserer tonerforbruket til omtrent det halve. Dette er hendig når du f.eks. bare skal skrive ut en kladd av dokumenter du arbeider med.

Papirmating og -mottak skjer med stående magasiner med en kapasitet på henholdsvis 150 og 100 ark, og det finnes en manuell arkmater for enkeltark. Ved en papirkrasj under våre tester, var det vanskelig å få ut arket, som måtte plukkes ut i småbiter.

Skriverens innebygde styrespråk er PCL 5e, noe som betyr at dette er en frittstående skriver som kan brukes med alle slags operativsystemer. Drivere for Windows 3.x, Windows 95/98 og NT er inkludert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.