Xerox XJ8C

Denne skriveren har identisk maskineri med Lexmark 5700. Det eneste Xerox har endret på, er design og enkelte små justeringer i skriverdriveren. Vær oppmerksom på at selv om denne skriveren er identisk med Lexmark 5700, så er ikke omtalen helt lik fordi vi nå sammenligner med skriverne som er i markedet akkurat nå (Lexmark 5700 ble testet for et halvt år siden).

Publisert

Xerox er i ferd med å bygge opp en slagkraftig organisasjon på produksjon av datautstyr for hjemmebrukere og små kontorer. Så langt har nok de fleste forbundet Xerox med kopimaskiner, men det skal det nå bli en endring på. Xerox har til og med ambisjoner om å utfordre selveste HP som har det desidert sterkeste grepet om dette markedet.

Denne modellen er ikke utviklet av Xerox selv, og innmaten er lisensiert fra Lexmark. Skriveren har en oppløsning på 1200 x 1200 dpi, og det er mer enn nok til de fleste formål.

Skriveren er enkel å sette opp, og skriverdriveren er enkel og logisk. Et stort pluss at du også kan se hvor mye blekk som er igjen i patronene. Husk at dette bare er cirka, og at det er viktig å kjøre patronen helt tom før du skifter. Mange slike målere kan bomme av og til, og da er det viktig å ikke skifte før du absolutt må.

Vi liker ikke at Xerox har valgt en løsning hvor du må skifte til en egen patron for å få den beste fotokvaliteten. HP hadde dette oppsettet tidligere, men har forlatt det på alle nye skrivere. Det følger riktignok med en beholder du kan bruke til å lagre patronen mellom hver gang du skriver ut fotografier, men det hele blir for tungvint. Dessuten har skriveren forskjellig fargekvalitet avhengig av hvilket oppsett du bruker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer