Xobni: epost blir aldri det samme igjen

Dette geniale Outlook-tillegget finner alt du leter etter - automatisk!

Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger kommer vi over programmer som umiddelbart får oss til å undres på hvordan vi tidligere har klart oss uten. Programmer og løsninger som organiserer informasjonen for deg, for eksempel, som gjør det enklere å finne riktig opplysningene du er på utkikk etter - akkurat når du trenger dem.

Hvem har vel ikke kastet bort dyrebar tid ved å lete etter eposter, for til slutt å gi opp? Mange har tusenvis av eposter i innboksen, og måtene epostprogrammet ditt organiserer dem på er som regel ikke spesielt oversiktlige.

Endelig orden på sakene

Det er her Outlook-tillegget Xobni kommer inn i bildet. Xobni legger seg som en egen sidebar på høyresiden i Outlook 2003/2007, og setter rett og slett epostene og kontaktene dine i system. Alt uten at du behøver å foreta deg noe spesielt.

Klikker du på en epost, forteller Xobni deg først hvor mange eposter du har mottatt og sendt til avsenderen, og når på døgnet kommunikasjonen med vedkommende har foregått. Har du hatt mye kontakt med avsenderen, kan denne statistikken for eksempel fortelle deg når personen ikke bruker å være tilgjengelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer