Yahoo! er mer enn du tror

Neida, det er ikke bare en stor portal.

Yahoo! er mer enn du tror
Publisert
Sist oppdatert

Enkelte må tilsynelatende bare finne seg i å leve litt i skyggen. Snakker man om MP3-spillere, snakker man om iPod, selv om det er mange andre aktører på markedet. Det snakkes mer om Firefox enn om Opera. Mer om Canon enn om Pentax. Og så videre.

Yahoo! (vi kutter utropstegnet heretter) har også vært nødt til å leve litt i skyggen av Google de seneste årene. Alt Google gjør omtales overalt. Det er ikke tilfellet for Yahoo.

Allikevel er den gamle kjempen langt mer enn en portal. Mange ble kjent med Internett gjennom Yahoo, som den gangen var en fantastisk side der en HAUG av nettsider var samlet i kategorier og lenket både på kryss og tvers.

Sannsynligvis har du hørt om noen av Yahoos tjenester. De kjøpte blant annet fotonettstedet Flickr for drøye tre år siden, og også bokmerketjenesten del.icio.us (nå kalt Delicious) ble kjøpt opp i 2005. Begge disse tjenestene var med i vårt utvalg da vi presenterte de 25 beste nettjenenestene tidligere i sommer.

Hva annet har de så å by på? Her har du en liten håndfull av de mange nettjenestene Yahoo tilbyr.

Creative Commons search (lenke) - På jakt etter bilder du kan bruke til det ene og det andre? Dette søket finner bilder som er lisensiert under Creative Commons - som regel betyr dette at du kan bruke det fritt (men ikke selge det) mot en henvisning til hvem som har laget bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer