Yashica KC 600

Yashica KC 600 er et kamera som har funksjoner og finesser nok til å dekke de viktigste behovene for digital fotografering. Kameraet har 640x480 punkters oppløsning og OK bildekvalitet. Yashica er et typisk pek-og-trykk kamera, men har likevel mulighet for en viss manuell kontroll over eksponeringen.

Publisert

OK bilder

Vårt standard innendørs testfoto ble helt OK med dette kameraet. Fargene er en anelse for intense, så litt justering i etterhånd må ofte til for å få et godt resultat. Hvitbalansen er god både inne og ute, og vi har ikke sett fargestikk med dette kameraet som er verdt å nevne. Også utebilder blir gode med dette kameraet. Fargene er sterke (igjen litt for sterke) og klare, og detaljer tegnes fint.

Kameraet har en liten tendens til å tegne hakkete linjer og sirkler, selv om dette ikke er svært fremtredende. Registreringen av vanskelige detaljer som det hvite i dukkens øyne er likevel registrert bedre enn gjennomsnittet for kameraer med denne oppløsningen.

Alt i alt har Yashica KC 600 en fin bildekvalitet som ikke krever alt for mye korrigering. Oppløsningen på 640x480 er bra utnyttet, og kameraet vil passe en rekke bruksområder.

Utskiftbar minnebrikke

Generelt har vi et positivt inntrykk av både brukervennlighet og funksjoner på dette kameraet. Det har ikke de alle mest spissfindige mulighetene, men nok til å dekke basisbehovene for å ta gode bilder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer