YouTube Downloader

Joda, vi har tatt for oss dette før. Men nå er det enda enklere.

Publisert
Sist oppdatert

Siden vi skrev om nedlasting fra YouTube for omtrent ett år siden har det skjedd et og annet på den fronten. Da var det medtoder å gjøre det gjennom nettleseren som stod i sentrum.

Vi omtalte også nylig iDesktop.tv, som er et YouTube-"skall" som gir deg litt mer avanserte funksjoner, og kanskje det aller beste er muligheten til å laste ned filmene på en enkel og grei måte.

Men det finnes også andre metoder.

Ett program - mange nettsteder

Programmet vi tipser deg om i dag er YouTube Downloader. Navnet yter forresten ikke denne applikasjonen helt rettferdighet, det er nemlig mulig å gjøre mer enn å bare laste ned filmer.

YouTube Downloader


YouTube Downloader kan laste ned fra langt flere nettsteder enn bare YouTube. Utviklerne mener at applikasjonen kan brukes på såpass mange som over femti forskjellige nettsteder som leverer video gjennom nettleseren, noe som burde gi deg litt av et utvalg.

Det finnes flere lignende - og gjerne mer omfattende - programmer, men mange vil nok sette pris på at YouTube Downloader er liten, lett og ikke minst helt gratis. Bruken er rett fram og nokså selvforklarende - det er bare å klippe og lime inn URLen til filmen du skal ha lastet ned.

Filer som lastes ned er i Flash Video-formatet (.flv), noe de færreste PCer klarer av uten å laste ned en egen kodek (koder/dekoder til mediespillleren). Prøv derfor gjerne en avspiller som FLV Player, GOM Player, og/eller kodeker som denne.

Ønsker du et annet format kan YouTube Downloader også konvertere filmen og lar deg da enkelt velge blant flere formater, blant annet 3GP (som går til de fleste nyere mobiler), MP3, MP4, MOV (iPod), AVI og WMV. Du kan også sette dine egne parametre dersom du vet hva du driver med. Merk for øvrig at det å laste ned filmen og konvertere den må gjøres i to forskjellige operasjoner. Får du feilmelding når du skal konvertere kan det for øvrig være kodeken som trenger å oppdateres.

Selve programmet, nødvendig oppdatering og mer info finner du som altså på denne siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer