YouTube Downloader

Joda, vi har tatt for oss dette før. Men nå er det enda enklere.

Publisert
Sist oppdatert

Siden vi skrev om nedlasting fra YouTube for omtrent ett år siden har det skjedd et og annet på den fronten. Da var det medtoder å gjøre det gjennom nettleseren som stod i sentrum.

Vi omtalte også nylig iDesktop.tv, som er et YouTube-"skall" som gir deg litt mer avanserte funksjoner, og kanskje det aller beste er muligheten til å laste ned filmene på en enkel og grei måte.

Men det finnes også andre metoder.

Ett program - mange nettsteder

Programmet vi tipser deg om i dag er YouTube Downloader. Navnet yter forresten ikke denne applikasjonen helt rettferdighet, det er nemlig mulig å gjøre mer enn å bare laste ned filmer.

YouTube Downloader kan laste ned fra langt flere nettsteder enn bare YouTube. Utviklerne mener at applikasjonen kan brukes på såpass mange som over femti forskjellige nettsteder som leverer video gjennom nettleseren, noe som burde gi deg litt av et utvalg.

Det finnes flere lignende - og gjerne mer omfattende - programmer, men mange vil nok sette pris på at YouTube Downloader er liten, lett og ikke minst helt gratis. Bruken er rett fram og nokså selvforklarende - det er bare å klippe og lime inn URLen til filmen du skal ha lastet ned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer